Preview Mode Links will not work in preview mode

Fatta Foto med Maja o Elin

Nov 29, 2018

Ett efterfrågat avsnitt kommer här! Arbetsflöde! Hur vi jobbar med allt från det att en bokningsförfrågan kommer in till leverans! Mejlmallar, sortering, urval, redigering, leverans och mycket mycket mer. Vi drar dessutom igång en fotoutmaning för alla er som lyssnar! Ett fullspäckat avsnitt!


Nov 22, 2018

Vår allra första gäst i podden, tjoho! Vi välkomnar Portraits of Sweden till veckans avsnitt och pratar om hur allting startade, framtidsplaner, inspiration och massa andra spännande grejer! 


Nov 15, 2018

Denna veckan går vi igenom grunderna i kamerans inställningar för alla oss kameranördar. Vi pratar också olika kamera och fotobegrepp som vi ofta slänger oss med!


Nov 8, 2018

Alla har vi fördomar och säkerligen också om oss fotografer! Vi tar upp fördomar vi har fått höra från människor runt omkring oss privat och i jobb. Vi läser också upp några utav era fördomar som ni har skickat in till oss. Egna fördomar men också som ni har fått höra av andra!


Nov 1, 2018

Alla våra Do's & Don'ts inom fotografering och redigering som kan vara bra att ha med sig. Vi delar också med oss utav några av våra misstag genom våra fotoresor.