Preview Mode Links will not work in preview mode

Fatta Foto med Maja o Elin

Apr 28, 2021

Avsnitt 104 och vi snackar foto med fantastiska Linnea Broberg. Linnea berättar mer om sin resa som fotograf och hur hon landade en stylad plåtning i Sveriges största bröllopstidning! Linnea är gravid i vecka 38 och delar med sig av förväntningar inför framtiden. LYSSNA! 

Instagram,...


Apr 21, 2021

Äntligen! Familj och bröllopsfotografen Linnsej är här och svarar på alla våra och era frågor om SEO. SVÅRT tänker ni, det tänkte vi med men Linnsej har svar på allt och avdramatiserar det vi trodde var så krångligt. Hon ger massa bra tips om hur vi kan förbättra vår SEO med bara små enkla...


Apr 14, 2021

Härliga fotografen Ellen Waldton gästar podden och vi får veta mer om hennes fotoresa! Ellen berättar hur hon gjorde för att kicka igång fotokarriären och hur hon skaffat samarbeten med flera av Sveriges största influencers som lett vidare till större jobb.

Lyssna och inspireras!


Apr 9, 2021

Veckans gäst är Elin Häggberg, skaparen av bloggen Teknifik!

Vi snackar så klart TEKNIK och Elin bjuder på riktigt bra tips och massa pepp! Ett mattnyttigt avsnitt som ni helt enkelt inte får missa.

Se mer av Elin! 

- www.teknifik.se 

- @teknifik


Apr 1, 2021

Waow! 100 avsnitt! Grattis till oss och Stort tack till er som lyssnar vecka efter vecka! Vi tog oss på något sätt till 100 avsnitt tillsammans!

Detta firar vi givetvis med en livepodd där ni fick ställa alla era frågor! Såklart hade vi ballonger, bubbel och partyhattar på plats!

 

Stort tack till Scandinavian...