Preview Mode Links will not work in preview mode

Fatta Foto med Maja o Elin

Nov 26, 2020

Vi har ju pratat prissättning tidigare men kände att det var dags att djupdyka på riktigt. Hur vet man egentligen vad man ska ta betalt, hur gör man exakt? Vi radar upp steg för steg och olika exempel med hur du kan tänka! Ett avsnitt som vi nog alla behöver!

 

Häng med oss och bli en del av Fatta Foto familjen


Nov 19, 2020

WOW vilket avsnitt! Både jag och Maja är väldigt tagna och berörda av Saras sätt att berätta och dela om hur hon balanserar mammalivet som egenföretagare. Vad har varit hennes största lärdomar genom åren och vad kan hon tipsa om att värdera under perioden när ens barn är små? Behöver vi säga...


Nov 12, 2020

Vår kära livepodd är här igen och vi älskar att köra dessa! Vi går på instagram live och snackar med er och svarar på era frågor!

Denna veckan svarar vi på frågor om fotoplatser i vinter, hur vi bokför, hur du skapar ditt portfolio, leveranser och massor mer!

Bli en del av vår instagramfamilj här:


Nov 5, 2020

Rätt in i höstmörkret och Elin har haft alldeles för mycket att göra, vad passar inte bättre än att prata kreativitet och dippar i dagens avsnitt! Hur hanterar vi dippar, är det okej att må dåligt ibland och hur hittar vi kreativitet i allt det där?