Preview Mode Links will not work in preview mode

Fatta Foto med Maja o Elin

Sep 25, 2019

PODDEN FIRAR 1 ÅR!! Tjoho! Alltså HUR sjukt är det att vi redan har hållt på i 1 år? Vi är så tacksamma för er alla som lyssnar och för den fina relation vi fått med många utav er! Det här är lycka! Vi firar tillsammans med er och kör en nystart inför hösten! Är ni med?


Sep 18, 2019

Ett VIKTIGT ämne! Vad gör DU för att investera i dig själv? Man kan investera i sig själv både fysiskt och psykiskt och vi pratar om vas vi tycker man kan göra för att ta hand om sig själv :) 


Sep 11, 2019

Vi är så glada att äntligen kunna fixa lite hjälp till er som tycker det känns svårt att starta eget företag och kanske velar fram och tillbaka. Denna veckan gästas vi nämligen utav Frilans Finans och de svarar på både era och våra frågor om hur allt funkar och en massa tips och trix!


Sep 4, 2019

Vi dyker ner i detta HÄRLIGA ämne, varför kostar en fotograf? Varför betala för en riktig fotograf istället för att fråga en vän/granne att fota dina barn eller ditt bröllop? Vi radar upp de miljontals anledningar till varför du gör rätt i att boka en fotograf!