Preview Mode Links will not work in preview mode

Fatta Foto med Maja o Elin

Oct 31, 2019

Alldeles precis lagom till höst och vintersäsongen kör vi ett avsnitt om att fota under just dessa säsonger! Vad ska man tänka på? Vad är underbart med denna tiden och vad är lite svårare? Vi delar med oss utav våra tips och trix helt enkelt!

 

0.00 Start

1.25 Nyhet

6.00 Veckan som gått

15.40 Veckans...


Oct 23, 2019

För att sticka ut i dagens sociala medier du synas och visa vem du är och vad som gör just dig speciell! Det räcker inte med den vanliga typen av marknadsföring, personligheten är den nya marknadsföringen som gör skillnaden!


Oct 16, 2019

Denna veckan gästas vi utav underbara Elaine Lilje i rollen som videograf! Hon svarar på alla era frågor och var väldigt populär!! Hon berättar lite om sin resa och sina tankar om sitt filmande och skapande! 


Oct 9, 2019

En favorit i repris! Första gången vi körde frågepodd live på instagram samtidigt som vi poddade blev det succé, så varför inte köra det igen! Tanken är att om det är populärt så ska vi köra detta 1 gång i månaden/ varannan månad! Ni ställer frågorna live, vi svarar! 


Oct 2, 2019

Hur värdesätter du dina bilder och varför du inte ska jämnföra dig själv och dina bilder med andra! En djup diskussion kring dessa ämnen!