Preview Mode Links will not work in preview mode

Fatta Foto med Maja o Elin

Apr 29, 2020

Denna veckan har vi äran att ha grundaren och chefsredaktören för tidningen Sisters in Law hos oss! Zanna Metzer pratar om resan hon gjort och entreprenörskap och ger väldigt många värdefulla tips om vad som är nyckeln till framgång och vad som varit väldigt avgörande för henne! 


Apr 22, 2020

Elins specialitet, planering och effektivisering! Vad kan du göra för att bli mer effektiv och styra upp dina arbetsdagar? Det bästa med detta är ju att du får mer tid över till annat också! <3 


Apr 15, 2020

Älskade älskade livepodd! Maja är gravid som tusen och ligger ner och poddar, det bjuds på en del skratt och flum men såklart svarar vi också på era frågor! Allt från avtalsfrågor, samarbeten och reflexskärmar till majas gravidfotografering!


Apr 7, 2020

Vår nya samarbetspartner Kamera & Bild kommer och gästar podden! Ni ställde SÅ mycket teknikfrågor som Calle Rosenqvist från Kamera & Bild svarar på! Vi pratar om sony kameror, vilka objektiv man ska välja, stativ, skärmkalibrering, ljudtips och massa mer! Vi varnar för ett lååångt avsnitt haha så ta en...


Apr 1, 2020

Om den inte redan dragit igång så gör den ju snart den! Den dära bröllopssäsongen och där är en del att fixa och tänka på inför som vi snackar lite om i veckans avsnitt! Hope you enjoy!