Preview Mode Links will not work in preview mode

Fatta Foto med Maja o Elin

Sep 30, 2020

Ni är många som frågar om hur man startar företag och vad man ska börja med, vi tar tag i steg för steg vad du kan göra NÄR du startat företag. De 4 första viktiga stegen och sen fyller vi på med resten som du kan göra i din egen takt! 

 

Bli en del av Fatta Foto Familjen på instagram:


Sep 23, 2020

Vårt älskade koncept livepodd är tillbaka, och ännu någon som är tillbaka är MAJA!! Wiiee! Vi svarar på era frågor som ni ställer till oss live på instagram! Vi pratar om hur vi hittar fotoplatser, bästa sättet att nå ut som fotograf, framtida planer med podden och massa mer!

 

Gå med i vår facebookgrupp...


Sep 16, 2020

Loke Roos, en otroligt grym bröllopsfotograf som varit i branschen ett bra tag! Han har både fotat bröllop utomlands och här i Sverige och har verkligen skapat sig ett namn!

 

Vi pratar om vikten av att vara sig själv och hur det genererar fler genuina förfrågningar, hans år i Berlin, vilka uppdrag han absolut...


Sep 9, 2020

Ett fnittrigt avsnitt med Ida från Mrs Frankie! Nyföddfotograf i fokus och poddens allra första sådan! Ett väldigt matigt och härligt intressant avsnitt med denna underbara människa! Vad är hennes bästa tips för att få bebis att somna, nybörjartips, vad ska man tänka på och vilken teknik använder Ida? 


Sep 2, 2020

Vi gästas utav Frida och Johanna som startat Jofrima, ett företag där de erbjuder styling till brudar men också till andra typer av kunder. De kör kurser och event och har även skapat Jofrima-Community där de samlar kreatörer och frilansare inom branschen för att kunna ha ett nätverk, tipsa, be om hjälp,...