Preview Mode Links will not work in preview mode

Fatta Foto med Maja o Elin

May 27, 2020

WOW! Ett otroligt inspirerande avsnitt med Gabriella Soutine som driver Fotoakademien, en medlemskapssida för kvinnliga fotografer! Gabriella berättar om sin resa, lärdomar och tankesätt som förändrat henne och vi går både djupt och ytligt i detta avsnitt! Vad motiverar henne, är hon alltid så glad, hur når...


May 20, 2020

Här bjuder vi på oss själva och delar med oss av flera av våra misstag genom vår fotoresa och som entreprenörer! Ingen är perfekt och misstagen tar oss ofta ditt vi är idag! En del skratt och pinsamheter blir det i alla fall!


May 13, 2020

My en efterlängtad gäst hos er! My och Maja har tidigare haft en youtube kanal och My har även plåtat nästan alla våra poddbilder! Hon är utbildad makeupartist och kör både makeup, hår och foto! Hon svarar på alla era frågor och det blir en riktigt härlig podd!


May 6, 2020

En kaosartad livepodd haha... teknik hit och dit men vad gör man inte? Ni hade många frågor denna veckan heja heja! Vi pratar om majas mammalediget, vad händer med podden? Vår hashtag, avtal, fotoplatser och massor mer!